OVER ONS

Kwaliteitsslagerij sinds 1967

Opgericht in 1967, en sinds 1974 onder leiding van de familie Tack. Op 1 januari 1997 gaven Willy Tack en Hilda Lapierre de fakkel door aan hun zoon Stephaan. Samen met zijn vrouw Leen Labie vlogen ze er meteen in en werd de zaak volledig vernieuwd in maart datzelfde jaar. Als tweede generatie slager heeft Stephaan de nodige ervaring en passie in zijn bloed. Stephaan en zijn team helpen u graag bij de keuze van uw maaltijd of met advies over baktijden en andere vragen. Goede kwaliteit en service aanbieden staan centraal in deze slagerij.

Na een tweede volledige vernieuwing in 2019 en de opmaak van de website in 2020 staat de slagerij op elke mogelijke manier voor u klaar.

Gelegen in de Cipreslaan, een straat met verschillende handelszaken die mekaar versterken. Uiterst handig om boodschappen te combineren. Tussen kapster BeauElle en dokter Frank Glorieux bevindt zich onze slagerij, voeding Hilde, bakkerij Dominique en apotheek Desauw. Geen excuus dus om niet lekker en lokaal te winkelen.