Voor vers en kwalitatief vlees streven wij naar een zo kort mogelijke keten, dat betekent rechtstreeks van bij de boer waar mogelijk!
Eigen charcuterie maken is voor Stephaan een passie, zijn ambacht. Zelfs op een sluitingsdag vindt hij het fijn om zijn paté’s, kippenwit & kalfsbrood te maken.
Al onze salades zijn vers & huisbereid volgens onze eigen recepten. Een tiental soorten waaronder hamsalade, krabsalade, pittasalade en nu ook zuiderse tonijnsalade. Ideaal voor op onze belegde broodjes! In de zomer komen hier enkele suggesties bij.
Een zeer ruim aanbod, van steak tot varkenshaasje en worst. Vraag gerust advies aan een van onze medewerkers!
Klassiekers zoals spaghetti bolognaise & macaroni met ham en kaas, en veel meer. Aangezien wij zo vers mogelijk werken varieert ons aanbod hierin, neem gerust een kijkje!
Ook hier streven we naar een korte keten en maximale kwaliteit.
Drie maal per week krijgen wij een verse levering Belgische gevogelte.
Ons uitgebreid assortiment op bestelling is ideaal voor etentjes en speciale gelegenheden. Soep, warme en koude aperitiefhapjes, koude bufetten, voorgerechten, bijgerechten én hoofdgerechten.
Ideaal voor uw evenementen of vergaderingen zijn ook onze partybroodjes. Zeven broodjes per persoon afgewerkt met bijpassend garnituur. Kies uit ons traditioneel assortiment of het fijnproever assortiment. Bestellen kan online via de site, via mail of telefonisch.